onsdag 12 september 2007

Självkänsla nu"Självkänsla nu, din personliga coach visar hur" - Mia Törnblom

Författaren, coach i personlig utveckling, presenterar här ett program som syftar till att stärka självkänslan, d.v.s. medvetenheten om den egna personlighetens värde. Det betonas att självkänsla inte ska förväxlas med självförtroende vilket är kopplat till förmågan att prestera.

Mia Törnblom arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever idag ett glädjerikt liv, fyllt av kraft och energi. I sitt arbete coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, unga människor som farit illa - alla som har modet att våga förändra sitt liv. Här presenterar hon sitt framgångsrika träningsprogram.


Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan heller inte uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer.

Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan kan vi förlora vår livslust. På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde. Boken är som klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt!

~~~~~~~~~~~~~~

Betyg:

Jag sätter inget betyg på den här boken, jag har helt enkelt inget att jämföra med.
Det är den första boken i den här kategorin som jag läser.
Den är enkel att förstå och jag fick några aha-upplevelser och det hon skriver stämmer väl.
Jag kan tänka mig att det blir en bok man tar fram ibland för att påminna sig själv om att jag är jag och jag duger.
Jag tycker absolut att den är läsvärd och att jag lärde mig något av den.

~~~~~~~~~~~~~~

Bokfakta:
  • Förlag: Månpocket

  • Utgivningsgår: 2006
  • ISBN: 9789172320369

1 kommentar:

Ango sa...

Jag håller på med den här just nu, men jag vet inte om jag är så himla imponerad av den. Jag har läst många såna här "må bra-böcker" och det här är en av dem jag gillar minst (så här långt). Får se om den blir bättre längre fram.
Vill du läsa mer på området, så kan jag rekommendera min "guru" Kay Pollack. Han har skrivit 2 böcker som är kanonbra!

Kram
/Ango